Cheeky Quotes

Jul 16, 2012

Cerita di siang hari



Salam sejahtera buat adik adik, abang abang, kakak kakak seta anda sekalian. 
Fuhhh seronoknya hari nie sebab Zyma & rakan-rakan yg lain dapat habiskan semester 1 dengan sebaiknya.
Berakhir dengan paper Law petang semalam. Boleh nampaklah muka-muka ceria setelah 4 bulan lebih berjuang untuk sem 1. 
Dan, kalau nak tahu apa yang kami buat tu okay ke tidak, tunggulah result exam pada 3 ogos nanti . #fuhhh, mcm tk sangka result keluar seawal tu#

Habis jea paper semalam, balik hostel terus kemas barang. #walhal dah kemas 2 3 hari before tu lagi#
 then Zyma naik bus pukul 10 malam semalam and sampai around 5.30 pagi tadi.
Ingat sampai rumah nak tidur, but sampai sekarang nie hahh tak tidur. Dok tahanlah mata nie. *kononnye tknak tidur sianglah nie* hoho 
 Now, Zyma duduk dekat rumah sorang-sorang. Waaa sedih jea kan? Korang kesian tak ?haha 
Selama sebulan setengah akan lalui situasi ni. 
Sungguh mesti bosan nanti.
(padahal baru berapa jam jea kat rumah, huhu)

Okaylah ,sementara berkesenpatan nie kan , Zyma nak ucapkan selamat Menyambut Bulan Ramadhan. 
Wahhhh , gila excited kan sebenarnya nak puasa. Haaa
Ingat ye rakan-rakan, bulan Ramadhan bulan yang mulia, perbanyakkan lah amalan :)
*peringatan buat kalian dan juga diri sendiri


#Semoga impian akan tercapai pada bulan Ramadhan ini. Ameen. 

2 comments: