Cheeky Quotes

Jun 21, 2012

The great moment is ....



Salam sejahtera buat anda sekalian. Sungguh, lama dah tak update blog. Al-maklumlah, orang busy kan. hee
And now, Zyma nak cerita & share something yang buat Zyma happy sangat hari nie. Boleh dak? ** boleh tak boleh, bolehkan je lah ye :) 

Okay, the great moment is when our 4teen weeks of studies ended with the best presentation ever. ouhh yeah? haha Dengan soalan-soalan mereka yang buat presenter sakit hati, sungguh kelakar. Alhamdulillah semuanya berjalan seperti yang dirangcang. Bukan senang nak present in less than 7 minutes. Lebih masa markah kena tolak. huhu

Then, selama 14 minggu nie macam-macam yang dihadapi. Segala test, quiz, assignment & macam-macam lagi selesai dengan sebaiknya. Rasa macam nak menjerit je bila habis dah semua tu. And, carry mark untuk final nie pun Alhamdulillah setakat yang dah keluar nie. InsyaAllah, impian menjadi kenyataan! Kawan-kawan doakan Zyma ye :) Terima kasih . *Zyma nak apply scholarship next sem, insyaAllah*

Lastly, I see him today. Around the P.A`s block. Ouhh sangat-sangat happy even semalam baru dapat contact dia setelah lama dia menghilang. *hahaha macam ape je kan*. Okay actually he is my friend. Zyma selalu cari dia bila ada masalah lagi-lagi untuk subject law & Mgt. hoho

** Okay, that all story kali nie :) terima kasih kerana sudi baca .


4 comments: