Cheeky Quotes

Mar 8, 2012

New life, new spirit


Haii kalian :) Kalian apa khabar? sihat? Macam mana dengan korang yang nak berhadapan dengan final exam tu? Ready dah? hee Good luck ye buat sapa-sapa yang nak final tu. DEAN LIST milik korang. InsyaAllah :) And, buat adik-adik yang bersekolah tu, seronoklah next week start cuti dah kan? huhu Buat yang lain-lain tu, hope korang happy lah dengan apa yang korang buat. Ouhh ye, act Zyma baru je memulakan alam baru hari tu. alhamdulillah semuanya okay. Classmate okay,housemate pun okay juga. Rasa syukur sangat sebab Allah permudahkan urusan Zyma dekat sini. Terima kasih Allah :)

Zyma nak share dengan korang sikit pasal life Zyma kat sini. hee Sapa-sapa yang nak tahu tu sambunglah baca ye. Kalau tak nak tahu tu, Click je lah x kat atas tu.hoho *hope korang sudi bacalah ea*

Seriously memang berbeza duduk dekat sini. Tapi, ini yang Zyma harapkan. Duduk dekat kawasan desa, dekat dengan pantai, tinggal dekat kawasan yang jauh dari kenangan. Alhamdulillah setakat nyh Zyma belum sekali pun menangis dekat sini :) Rasa aman, tenang gila duduk sini. hmm Tipulah kalau cakap tak rindu dekat family, kawan-kawan dekat Johor tu kan. Zyma jadikan rindu tu as a spirit to stay here. 

Now, Zyma semangat untuk pergi kuliah. Excited. hee Hopefully semuanya akan sempurna selama Zyma dekat sini. Ameen. Korang, Zyma bersyukur sangat sebab Zyma ada teman-teman yang tak kan tinggalkan Zyma. Rasa bertuah sangat ada mereka. Dorang tak putus-putus doakan and bagi segala nasihat dekat Zyma.  InsyaAllah Zyma akan ingat segala nasihat mereka tu. 
"KITA BERJAYA SAMA-SAMA YE TEMAN-TEMAN"
" Pray for our friendships till Jannah "Ameen.

Okaylah, Zyma nak bersiap nak pergi jogging. haha
Babaii

# I miss my late friend damn much. He`s my special friend before. Sangat rapat dengan dia. Dialah kawan yang selalu ada dengan Zyma, faham Zyma even dia muda 2tahun dari Zyma. 9bulan dah dia pergi.  Rest in Peace Awak.. 


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

0 000 orang meluangkan masa bersama Shazie:

Post a Comment