Cheeky Quotes

Dec 13, 2011

JOHOR BAHRU - SEGAMAT

Yeahh Yeahh Yeahh !
Wahhhh , bersorak sakan aku hari nyhh .(mcm tk sihat jea kan)
Haha tak lahh. Aku sihat jea.
haaa Nampak tak tajuk kat atas tu ?
huu finally mak aku bg balik sana.
Sungguh rindu gila dengan semua org kat sana. Dengan siapa ?
 huhh jap :)


Haaa dah tengokkan gamba atas tu ? huhu
Sama merekalah aku rindu. 
Sebelah aku tu Izzah , yg free hair tu Mia and yg Purple tu Laila .
Yang kecik kat depan tu Ima .(cakap org kecik, tk sedar diri btul aku nyhh ) hee :D

But But But , ada lagilah org yang aku rindu .


hee gamba kat atas tu gamba Azie dan Yaya .
Dekat 2 org nyh lagi aku rindu sangatsangat taw .
Sungguh tak tipu :)

# Mereka semua nyh classmate aku dari part1 until part3. Kteorg dah lama tak jumpa sebab aku tak balik Segamat dafta untuk part4. Agagaga sedih pulak tetybe bila ingat mcm mana aku bgtaw dorg yg aku tak balik . Huhu 

Okay tak apa, esok aku akan jumpa mereka, insyaAllah. Hope everything gonna be okay at there . Amin .

* By the way, aku rindu dengan ex ex roommate aku jugak. 
* Dengan semua kawan kawan kat sana .huhu

Lama woo aku kat sana. Rabu sampai Ahad. haha terbaiklah. 

* Kalian nak ikut tak pergi Segamat ? huuu
Jum jum lahh .  
#tiket sendiri yee. hee :D

Okay , nyhh je untuk kali nyhh .
Daaa~


0 000 orang meluangkan masa bersama Shazie:

Post a Comment